NOVA GODINA 2017 BARCELONA

NOVA GODINA 2017 BARCELONA

Polazak:
30.12.2016.
Povratak:
02.01.2017.
Prevoz: AVION
Hotel FIRST MINUTE do 15.11 Cijena od 15.11.

Hotel TRYP Condal Mar 4*

699 KM

779 KM

Barselona - Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvjetala u posljednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.

CIJENA ARANŽMANA SADRŽI:

  • Avio prijevoz na relaciji Dubrovnik – Barcelona – Dubrovnik / Vueling Airlines
  • Transfer Sarajevo – Dubrovnik – Sarajevo
  • Smještaj u dvokrevetnim sobama na bazi 3 BB u hotelu Tryp Condal Mar 4* www.tryphotels.com
  • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Barceloni
  • Pratilac grupe i organizacija putovanja

CIJENA ARANŽMAN NE SADRŽI:

  • Aerodromske takse: 175 KM
  • Individualne troskove
  • Vožnja brodom po Dunavu: 29 KM;
  • Fakultativne izlete
  • Boravisna taxa koja se placa na recepciji hotela

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan 30.12.2016.Sarajevo - Dubrovnik - Barcelona

Sastanak putnika ispred zemaljskog muzeja i polazak prema Dubrovniku u 04:00 h. Voznja prema Dubrovniku uz pauze po potrebi grupe. Dolazak na aerodrom i check in na let za Barcelonu u 12:40 h. Dolazak u Barselonu u 15:00 h. Organizovani transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje.

2. dan 31.12.2016. Barselona

Doručak. Odlazak na fakultativno panoramsko razgledanje grada: Kolumbov spomenik, brdo Monžuik - vidikovac, Olimpijski stadion, trg Plaza Espana, Gran via, avenija Paseo de Gracia, Casa Batllo, Casa Mila (La Pedrera), Sagrada Familija, Gotska četvrt. Nakon panoramskog razgledanja grada slijedi poludnevni fakultativni obilazak stadiona FK Barselona (ulaznica nije ukljucena u cijenu). Obilaze se tribine, svlačionice, komentatorske tribine i muzej u kome se čuvaju mnogobrojni trofeji, fotografije i lične stvari poznatih fudbalera. U vecernjim satima zajednicki odlazak na DOČEK NOVE 2017. GODINE na jednom od trgova u Barceloni. Povratak za hotel organizovani ili individualni. Noćenje.

3. dan 01.01.2017. Barselona

Doručak. Slobodan dan ili poludnevni fakultativni izlet – obilazak 3 Parka: Tibidabo, Park Siutadela i Pueblo Espanjol: odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelijep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih parkova Barselone, parka Ciutadella, poznatog po fontanama koje je radio Antonio Gaudi, a koji se prostire na 30 hektara u neposrednoj blizini istorijskog centra grada i predstavlja pravu zelenu oazu. Potom posjeta etno sela Pueblo Espanjol, koje je nastalalo 30-ih godina 20. vijeka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji. U večernjim satima fakultativni odlazak na flamenko veče. Povratak u hotel. Noćenje.

4. dan 02.01.2017. Barselona – Dubrovnik –Sarajevo

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Organizovani transfer do aerodroma u 13:30 h. Polijetanje aviona za Dubrovnik u 16:45h. Dolazak u Dubrovnik u 19:00 h, gdje nas ceka autobus radi nastavka putovanja za Sarajevo. Predvidjeni dolazak u Sarajevo je oko ponoci. Kraj programa.

Minimalan potreban broj putnika: 30 osoba
Agencija zadržava pravo promjene cijene u slučaju promjene kalkulativnih elemenata

STORNIRANJE PUTOVANJA: Za otkaz 45 - 30 dana prije polaska: 20% storno troškova; 29-22 dana: 30% storno troškova; za 21 - 15 dana prije polaska: 50%; storno troškova: 14 - 8 dana prije polaska: 80% storno troškova: 7 – 0 dana prije polaska zadržava se puni iznos. ZA REZERVACIJE NAPRAVLJENE NA RANOM BOOKINGU NOVAC SE NE VRAĆA!Agencija zadržava pravo izmjene cijene usljed promjene kalkulativnih elemenata. Kalkulacija rađena na bazi minimalno 20 uplata. U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja zadržava pravo otkazivanja ili izmjene putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uslove putovanja ili novo putovanje. Aviokompanija zadržava pravo promjene satnice letova, u skladu sa propisima koji postoje u međunarodnom avio saobraćaju. Agencija nije odgovorna za otkazivanje, odgađanje, kašnjenje letova ili izgubljenu prtljagu. Avioprevoznik Vueling Airlines.  Državljani Bosne i Hercegovine pri ulasku u EU zemlje moraju imati pasos ili putnu ispravu čija važnost traje najmanje 90 dana od dana ulaska. Državljanima koji ne ispunjavaju ove uvjete neće biti dozvoljen ulazak u zemlju i biti ce vraćeni sa aerodroma polaska. Avio kompanija ne dozvoljava povrat niti promjenu  već izdatih avio karata tim putnicima. SA PRVOM UPLATOM PRIHVATATE OPĆE USLOVE PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE. CIJENE SU VALIDNE ZA ŽIRALNO I GOTOVINSKO PLAĆANJE.